Frankie Ray Jackson, Sr. Technical Center
Change Comes From Within!
OUR SCHOOL'S HOMEPAGE NPSB Homepage [ x ] close window
 
Connection's Schedule

 

A & B Block (M-Th) 

7:45 a.m. - 9:15 a.m.

(Tardy Bell: 7:48)

First Block

90 minutes

9:20 a.m.- 10:50 a.m.

(Tardy Bell: 9:23)

Second Block

90 minutes

10:55 a.m.-11:15 a.m.

LUNCH A

RTI B

20 minutes

11:20 a.m. – 11:40 a.m.

LUNCH B

RTI A

20 minutes

12 noon-12:20 p.m.

LUNCH

Redirection

20 minutes

11:45 p.m.-1:15 p.m.

(Tardy Bell: 11:43)

Third Block

90 minutes

1:20 p.m. - 2:50 p.m.

Fourth Block

90 minutes

 

Friday's Schedule

7:45 a.m.-8:30 a.m.

(Tardy Bell: 7:48)

First Block-A

45 minutes

8:32 a.m.-9:17 a.m.

(Tardy Bell: 8:31)

Second Block-A

45 minutes

9:19 a.m.-10:04 a.m.

(Tardy Bell: 9:18)

Third Block-A

45 minutes

11:00 a.m.-12:00 a.m.

(Tardy Bell: 11:03)

Fourth Block-A

45 minutes

Same As M-Th schedule

LUNCH

20 minutes

11:45 a.m.-12:30 p.m.

First Block-B

45 minutes

12:32 p.m.-1:17 p.m.

(Tardy Bell: 12:31)

Second Block-B

45 minutes

1:19 p.m. -2:04 p.m.

(Tardy Bell: 1:18)

Third Block-B

45 minutes

2:06 p.m.-2:50 p.m.

(Tardy Bell: 2:05)

Fourth Block-B 45 minutes

 

*While Pod A students are at lunch, Pod B students will be in RTI and Alternatively for the Pod B students.

 

 

Frankie Ray Jackson, Sr. Technical Center | 1621 Welch | Natchitoches, LA  71457
PHONE: 318-357-9410 | FAX: 318-357-8677

A Natchitoches Parish School | © NPSB 2007